IDcontrol ja Turvakolmio yhdessä haluavat varmistaa, että käytössä olevat tunnistusratkaisut ovat ajan tasalla ja aidosti turvallisia. Turvatiistai-webinaarisarja tarjoaa kattavan mutta tiiviin paketin turvallisuusalan ajankohtaisimmista aiheista asiantuntijoiden johdolla. Juuri nyt on oikea aika varmistaa, että tunnisteesi ovat turvallisia ja ajantasaisia, joten tule mukaan! Neliosaisen webinaarisarjamme aikana perehdymme kattavasti turvallisen tunnistautumisen perusteisiin.

Osa 1: Kuinka siirtyä kaikkein turvallisimpaan SeoS-tunnisteeseen 

 

► 27.4. klo 10.30 - 11.00

► Webinaarissa perehdytään Marko Kreussin (HID Global) johdolla Prox- ja Mifare Classic -tunnisteiden heikkouksiin sekä turvallisempaan SeoS-tunnisteeseen siirtymiseen.


Osa 2: Turvallisten lukijoiden käyttäminen ja edut 

 

11.5. klo 10.30 - 11.00

► Webinaarin aikana Marko Kreus HID Globalilta kertoo Signo-lukijoiden käyttämisestä ja näiden lukijoiden eduista yhdessä SeoS-tunnisteiden kanssa.


Osa 3: Mobiilikulkeminen nyt ja tulevaisuudessa

 

25.5. klo 10.30 - 11.00

► Marko Kreus HID Globalilta avaa sarjan kolmannessa osassa sitä, mitä mobiilikulkeminen tarkoittaa nyt ja tulevaisuudessa. Turvatiistain hengessä tarkastellaan myös mobiilikulkemisen vaikutuksia turvallisuuteen.


Osa4: Turvallinen siirtyminen pilvipalveluihin

 

8.6. klo 10.30 - 11.00

► Webinaarisarjamme viimeisessä osassa keskitytään siihen, mitä pilvipalveluihin siirtyminen tarkoittaa turvallisuuden kannalta, ja mikä merkitys käyttöjärjestelmien päivityksellä todellisuudessa on.

Ilmoittautuminen webinaarisarjan tapahtumiin on jo käynnissä, tervetuloa mukaan Turvatiistaihin!