Tervetuloa H&V Aamu-Roastiin yhdessä Loyalisticin ja Cuution kanssa 28.5. klo 9–11.

 

H&V Aamu-Roast yhdessä Loyalisticin ja Cuution kanssa

Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki, auditorio Tirra

Tiistaina 28.5. klo 9-11. Ovet aukeavat klo 8.30 ja verkostoitumaan voi jäädä klo 12 asti. 

 

Tule mukaan kevään kuumottavimpaan markkinointiaamuun!

 

Monikanavaisessa mediamaailmassa on entistä tärkeämpää hallita markkinointiviestinnän monia palasia ja luoda niistä saumattomia kokonaisuuksia. Markkinointiviestinnän vaikutusta liiketoiminnan kannattavuuteen ei kannata vähätellä, vaan viimeistään nyt on aika ottaa välineet kunnolla haltuun.

 

 

Aamu-roastissa pääset kuulemaan aitiopaikalta kolmen kovan tason asiantuntijan ajatuksia roastattavaksi uskaltautuneiden yrityksien* markkinointiviestinnästä monesta eri näkökulmasta. Aamun aikana käsitellään niin ydinviestien iskevyyttä, yrityksen löydettävyyttä ja verkkosivujen toimivuutta. Käytännönläheisiä oppeja voi soveltaa helposti oman organisaation toimintaan.

 

H&V:n Mikko Sillanpää kommentoi markkinointiviestinnän monikanavaista kokonaisuutta ja ydinviestien iskevyyttä, Cuution Jarno Wuorisalo tarkastelee kriittisesti yrityksen löydettävyyttä ja kilpailutilannetta Googlessa ja Loyalisticin Antti Pietilä arvioi verkkosivujen toimivuutta uusasiakashankinnan näkökulmasta.

Yleisö on tervetullut paikalle 8.30 alkaen, asiantuntijat päästetään lavalle klo 9. Tilaisuus päättyy klo 11, jonka jälkeen tila on käytettävissä verkostoitumiseen kello 12 asti. Tilaisuudessa tarjoillaan pientä purtavaa.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä tietosi oheiseen kaavakkeeseen!

*Paljastetaan myöhemmin.