Modernit mobiilit ratkaisut kiinteistöihin -webinaarisarja

 

Ole kulkemisen ja turvallisuuden edelläkävijä ja tutustu edistyksellisiin kulkemisen ja turvallisuuden ratkaisuihin nyt! Kolmiosaisessa webinaarisarjassamme esittelemme innovatiivisia ratkaisuja, jotka sujuvoittavat kulkemista ja tunnistautumista nyt ja tulevaisuudessa.

Webinaareissamme käsittellään asiantuntijan johdolla ovipuhelimia, IDcontrol Digioven ja Ajax-turvajärjestelmän edistyksellistä integraatiota sekä portteja. Jokainen näistä palveluista edistää osaltaan modernia kulkemista, turvallisempia tiloja ja sujuvampaa tilojen käyttöä.

Voit osallistua kaikkiin kolmeen webinaariin tai tehdä täsmäiskun juuri sinulle ajankohtaiseen aiheeseen.

Webinaari 1: Ovipuhelinratkaisut osana  moderneja ja turvallisia tiloja 

 

► 2.9.2021 klo 10.00 

► IDcontrolin ovipuhelinratkaisut ovat osa modernia ja turvallista kulunhallintaa. Edistykselliset ominaisuudet tehostavat sekä kiinteistöjen turvallisuutta että isännöitsijöiden työskentelyä. Ratkaisu on hallittavissa mobiilisti, ja sen asennus onnistuu kustannustehokkaasti ilman kaapelointia. Tule kuulemaan lisää siitä, mitä moderni ovipuhelin mahdollistaa!


Webinaari 2: IDcontrol Digiovi ja Ajax-turvajärjestelmä täydentävät toisiaan 

 

16.9.2021 klo 10.00

► IDcontrol on integroitunut ensimmäisten joukossa maailman johtavan rikosilmoitusjärjestelmän Ajax Systemsin kanssa. Yhteistyön lopputulos tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja kiinteistöjen loppukäyttäjille – kulunhallinta ja turvajärjestelmä ovat integraation myötä yhdistettävissä saumattomasti ja helposti. Lisäksi kulkuoikeuksia voi jakaa sujuvasti ja nopeasti ryhmittäin myös etäältä. Tämä on erityisen tärkeää hälytystilanteissa. Myös tilojen vartioimattomat tunnit jäävät minimiin.  Tervetuloa mukaan webinaariin kuulemaan lisää integraation monipuolisista eduista!


Webinaari 3: Henkilöportti tilan tarpeiden mukaan

 

30.9.2021 klo 10.00

► Portit ovat osa lähes jokapäiväistä elämäämme ihan huomaamatta. Erilaiset portit päästävät meidät sisään liiketiloihin, kauppoihin ja työpaikoille. Niiden avulla säädellään ihmismääriä ja varmistetaan sujuvan kulkemisen tiloihin Erilaisten porttien kirjo on laaja ja eri portit sopivat ominaisuuksiltaan eri tiloihin. Tämän webinaarin aikana perehdymme erilaisten porttien käyttökohteisiin ja etuihin – tervetuloa mukaan!


ILMOITTAUDU MUKAAN!